Om forfatteren

Der gik mange år, før min læge fandt ud af, at jeg var syg. Og da jeg blev sat i behandling, fik jeg det ikke bedre. Alligevel sagde lægerne, at jeg var velbehandlet.

På billede til venstre har jeg været i behandling med Eltroxin i 2 år. Jeg havde det virkelig skidt, men de endokrinologer, der stod for min behandling dengang, sagde, at jeg var velbehandlet.

På billedet til venstre har jeg skiftet endokrinolog, og jeg er kommet i kombinationsbehandling med T4/T3. Det ændrede mit liv.

2009-2013

Derfor begyndte jeg selv at læse forskning om behandling af lavt stofskifte. Jeg fandt frem til en behandlingsmetode, som har givet mig mit normale liv tilbage.

Du kan også få det godt igen, selvom du har lavt stofskifte.
Og du behøver ikke at bruge flere år på at søge information, som jeg gjorde.
For jeg har samlet det hele i bogen.

 

MVH Helle

2 comments

 • Sissel

  Hei, kom over denne siden ved en tilfeldighet. Jeg har hatt lavt stoffskifte i 23 år. Jeg fikk levaxin etter ett halvt år.. Men jeg har levd i alle disse årene i ei tåke. Sliten og trøtt konstant. Jeg tror jeg har hatt sykdommen siden tennårene, for jeg husker tilbake til den tiden med at jeg sov mye, frøs lett… Og hadde dårlig konsentrasjon på skolen.. Når jeg skulle lese så sovna jeg..Min sykdom ble oppdaget etter jeg fødte min sønn som 19 åring. Jeg fikk lite informasjon om denne sykdommen. Bare at nå fikk jeg medisin så nå kom alt til å bli bra. Men bra ble det ikke.. Denne tåka/ trøttheten har aldri forlatt mitt hode… Jeg har fått 2 barn til etter det. Jeg har jobbet full tid i alle år, men bare lært seg å leve med det.. Jeg har alltid etterstrebet å klare det samme som andre. Min samboer ble stadig irritert for at jeg ikke nådde opp til hans forventninger..Hadde ikke energi til å holde huset i orden, og heller ikke på det sexuelle planet… For noen år siden møtte jeg veggen. Jeg ble totalt utbrent. jeg har vært hjemme i 4 år nå og er enda ikke frisk.. Min samboer valgte å forlate meg… For han ser på meg som lat og giddesløs.. Jeg tror ikke min historie er unik.. Jeg sliter veldig med minnet, og jeg mister mye hår… Noen ganger tar trettheten overtaket og jeg må sove.. Tar nå tilskudd for B12 vitamin.. Jeg har likevel klart å slanke med 45 kg…er nesten slank nå..Jeg har lagt om kostholdet og spiser ett lavkarbo kosthold..Jeg har funnet ut at det funker best for meg… Og jeg går utrolig mye.. Men når jeg kommer hjem har jeg brukt opp overskuddet mitt… Det blir tomt.. Skulle bare ønske tåka kunne forsvinne helt og ikke minst at hukommelsen kunne bedret seg..

  Jeg kan ikke sammenligne behandlingen man får i Norge og Danmark.. Men jeg føler vi har mye å gå på i Norge også før man blir forstått og tatt helt på alvor.. Jeg syns ikke legen spør nok om hvordan man har det etter medisinering.. For jeg har vært medisinert med varierende resultat i alle disse årene. Men er som sagt ikke bra.. Bedre ja, men ikke helt bra.
  Noen leger kan, og andre ikke…

 • Kære Sissel
  Tusind tak for dit brev. Det du taler om, er der vist mange med lavt stofskifte, som ikke er velbehandlet, der kender til. Jeg håber virkelig, at du du kommer videre i behandlingen. Hvis din medicin er blevet reguleret lidt op og ned gennem mange år uden resultat, er du måske en af dem, der kunne have glæde af kombinationsbehandling.

  KH Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.


*