FÅ LIVET TILBAGE – en bog om lavt stofskifte

 

Den nyeste og opdaterede udgave af FÅ LIVET TILBAGE – en bog om lavt stofskifte er fra 2021 – du kan genkende den på det hvide omslag. Køb den her.

Bogen er løbende blevet opdateret siden siden den første udgave, der udkom i 2014. Sihar hjulpet mange mennesker til at forstå lavt stofskfite og til at få indblik i forskellige behandlingsmetoder. 

Bogen kan også hjælpe dig.
Husk at få fat i bogen med det hvide omslag – det er den nye opdaterede version.

Den gamle udgave af Få Livet Tilbage har blå forside – sørg for at du får fat i den nye udgave, da den er opdateret med flere ting – bl.a. hvilken medicin, der er til rådighed på markedet.

Helle Sydendal

Den nye udgave af FÅ LIVET TILBAGE har hvid forside.


 

 

Lavt stofskifte giver mange forskellige symptomer

Mange mange mennesker stresser rundt for at tabe sig, få mere energi og overkomme hverdagen. Men de har aldrig haft en chance, da de har lavt stofskifte. Det er nærmest en folkesygdom, der giver mange, mange ubehagelige symptomer.

Med den rette behandling kan lavt stofskifte behandles, så du slipper for symptomer.
Læs bogen – den kan ændre dit liv.

  • Tager du på, selvom du spiser, hvad du plejer?
  • Taber du dig ikke, selvom du går på slankekur?
  • Har du svært ved at koncentrere dig og huske ting?
  • Kan du falde i søvn, bare du sætter dig ned?
  • Fryser du?
  • Bliver du forpustet af at gå op ad tre trappetrin?
  • Er det nærmest umuligt for dig at dyrke motion?
  • Får du ofte krampe i benene?

Har du flere af disse symptomer? Så er du måske én af de mange tusinde danskere, der går rundt med ubehandlet lavt stofskifte. Læs bogen og få en forklaring på hvorfor, og hvad der kan gøres ved det.

Er du allerede i behandling for lavt stofskifte, men har du stadig symptomer? Desværre er der ikke den store fokus på lavt stofskifte hos alle praktiserende læger. Derfor overser de let sygdommen eller giver en utilstrækkelig og forkert behandling.

Du kan ikke gøre for, at du får lavt stofskifte. Lavt stofskifte skyldes ikke livsstil, men derimod at skjoldbruskkirtlen producerer for få stofskiftehormoner. Ikke en eneste celle i kroppen fungerer normalt, når kroppen er i underskud af stofskiftehormoner. Derfor er symptomerne så mange og forskellige.

 

Sagt om FÅ LIVET TILBAGE:

”Få livet tilbage er en velskrevet bog, som jeg vil anbefale til mine patienter med lavt stofskifte.
– Thomas Luggin, Speciallæge i almen medicin

 

”Tak til Helle Sydendal for at bringe denne viden ud til patienterne. Bogen klæder patienten på til selv at tage ansvar for sin sundhed.
– Katrine Flindt, læge, MD

 

”Skøn bog som har reddet mit liv. Der beskrives et sygdomsforløb fuldstændig, som jeg selv oplever det. Vidunderligt, at Helle Sydendal har haft overskud til at skrive denne bog.
– Tonnie Viben

 

“Endelig en bog om lavt stofskifte, der var til at læse. Jeg havde flere gange købt nogle tykke engelsksprogede bøger om samme emne, men jeg fik aldrig læst dem. Jeg kunne simpelthen ikke komme igennem dem. Sydendals bog er let læselig og har samtidig et højt fagligt niveau.
– Mette Lene Jensen

 

”Bogen er pædagogisk opbygget med forståelige forklaringer på, hvad lavt stofskifte er og ikke er. De forskellige blodprøver gennemgås enkeltvis med gode illustrationer.
For mange en god selvhjælpsbog.
– Thyreoidea Landsforeningen

 

”Sidder og tuder mig gennem din bog for det er ligesom at læse om mig selv. Tusind tak for denne vidunderlige bog.


– Karina Wiberg Gümoes

 

”Tusind tak for din bog. Den har betydet utrolig meget for mig. Endelig er der én, der sætter fokus på denne ”undervurderede” sygdom.”
– Linda Jensen

Se flere anmeldelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*