… og så helt forrest i bladet!

I denne uge sætter Familiejournal fokus på lavt stofskifte. Og så helt forrest i bladet på side 6-7! Det er virkelig noget. Jeg har selv mange års erfaring som redaktør, og det er altid de mest interessante historier, dem, der har flest læsere, der får den fornemme plads på bladets forreste opslag.

Og “lavt stofskifte” er meget interessant for Familiejournalen’s målgruppe. Det er nemlig kvinder over 40 år, og rigtig mange i denne alder har lavt stofskifte.

Jeg var også i 40’erne, da lavt stofskifte for alvor vendte op og ned på mit liv. Men det påvirkede også resten af familien, fordi jeg pludselig ikke kunne deltage i familielivet, som jeg plejede. Læs mere i artiklen, hvor min mand, Palle, og jeg fortæller mere om, hvor stor indvirkning, det havde på vores liv, at jeg blev syg.

Og der er flere grunde til at købe bladet – det er nemlig muligt at vinde min bog, Få livet tilbage – en bog om lavt stofskifte. Familiejournal sætter nemlig fem bøger på højkant. Læs mere om konkurrencen i bladet.

Familiejournal bringer også en “test dig selv” på deres website – se den her.

Familiejournal-WEB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.


*