Jeg bruger en app til at huske min medicin til tiden

Det kan være svært at huske at tage sine piller på det rette tidspunkt. Jeg bruger en app til at huske mig på at tage min medicin flere gange om dagen.

Der er én ting, der gør kombinationsbehandling besværlig. Det er, at hvis man skal tage sin medicin f.eks. tre gange om dagen. Så skal tidspunktet på alle måltider planlægges. Man må nemlig ikke spise eller drikke kaffe en time før og efter. Men selvom det er besværligt, er det dét hele værd for mig. Jeg har det nemlig godt og fungerer, som om jeg er rask, når bare jeg er velbehandlet.

Jeg har også fundet en måde at huske min medicin på. Jeg bruger en app. Min telefon er jo altid i lommen, eller også den ligger på mit skrivebord, når jeg er på arbejde.

Når det er tid til mine piller, siger telefonen til. Det er altså ret smart. Appen hedder: Medisafe, og jeg har downloaded den fra Google Play, men den fås også til iPhone.

Den har en masse features, man kan både taste sine lægetider ind, hvornår man skal forny medicinen osv. Hvis man opgraderer til en version, der kan endnu mere, koster den 24 kroner om måneden.

Men jeg har slet ikke brug for alle de features. Den gratis version fungerer fint for mig, og i øvrigt bruger jeg kun den del, der siger til, når det er tid til at tage medicinen.

Så har du svært ved at huske din medicin, så prøv med en app. Der er sikkert mange andre end lige denne her, men den fungerer for mig.

husk dine piller

Jeg bruger den app, der hedder Medisafe til at huske mig på, hvornår jeg skal tage mine piller. Den findes i to versioner – den ene er gratis. Det er den, jeg bruger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*