Får du T3 eller naturlige stofskiftehormoner?

hånd med pille

Desværre mener en gruppe danske læger, at der ikke er tilstrækkelig bevis for, at behandling med enten T3 eller naturlige stofskiftehormoner virker. Derfor sendes nogle patienter videre til den psykiatriske afdeling eller bliver bedt om at søge førtidspension – uden at de først har afprøvet disse typer af behandling.

Og det er meget, meget trist. For mange patienter med lavt stofskifte oplever, at de får livet tilbage, eller i hvert fald at de får det bedre, når de skifter til behandling med naturlige stofskiftehormoner eller kombinationsbehandling med T4/T3. Jeg er selv en af dem.

Men til gengæld er det meget glædeligt, at en gruppe endokrinologer har reageret positivt på et brev, som Facebookgruppen Stofskifte Danmark har sendt til dem. Brevet var et opråb om, at patienter med lavt stofskifte ønsker bedre behandlingsmuligheder – altså mulighed for kombinationsbehandling med T4/T3 eller naturlige stofskiftehormoner.

Endokrinologerne, Birte Nygaard, Jens Faber, Niels Knudsen og Hans Perrild har kvitteret for dette opråb ved, at sende et link til et spørgeskema, fortæller Anett Kroman, der er administrator for Stofskifte Danmarks website, www.stofskiftedanmark.dk.

Endokrinologerne skriver, at ”de er en gruppe læger, der ønsker at få et overblik over patienternes oplevelse med  at få en anden behandling frem for standard behandling med T4 (Eltroxin eller Euthyrox)”.

Hjælp endokrinologerne – udfyld spørgeskemaet inden 1. april 2014, hvis du har fået / får behandling med:

  • Liothyronin (5 mikrogram)
  • Liothyronin (20 mikrogram)
  • Naturlige stofskiftehormoner, Thyreoid, Amour etc.

https://www.survey-xact.dk/servlet/com.pls.morpheus.web.pages.CoreRespondentCollectLinkAnonymous?uuid=283c05cb-9da7-41dc-91a2-dd68be703014&media=web-collect-normal

Og del meget gerne linket – det er også vigtigt, at nå de patienter som ikke nødvendigvis bruger Facebook eller andre internetfora.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.


*