Gode links

 

Vær kritisk, når du googler

Det kan være fristende, at google sig til informationer om lavt stofskifte. Men man skal altid være opmærksom på, hvem der er kilden til den information, som man læser.

Lavt stofskifte og Hashimotos Thyroiditis er udbredt. Faktisk har ca. 10% af befolkningen Hashimotos, og 6% af befolkningen har udviklet lavt stofskifte.

Desværre er der mange, der ikke bliver diagnosticerede med sygdommene, når de får symptomerne. Andre får ikke automatisk en behandling, der giver livskvaliteten tilbage.

Men patienter står sammen og hjælper hinanden videre. Der er mange grupper på Facebook, hvor man kan tale med ligesindede.

.

.

Spændende blogs om livet med lavt stofskifte

det forbandede stofskifte

http://forbandedestofskifte.blogspot.dk/

Mit navn er Christina – jeg var 25, da jeg fik at vide, min krop ikke fungerer normalt. Marts 2012 fik jeg at vide, min sygdom er autoimmun, hedder Hashimotos, og at hvis jeg skal tabe mig – skal jeg være sulten det meste af tiden. Efter jeg er begyndt på Low Carb livsstil for et år siden, har jeg tabt 20,5 kg. Følg min færden med sygdommen i medgang og modgang.

Christina fortæller sin historie i bogen, Få livet tilbage.

.

mivihttp://www.mivi.dk/mivi/stofskiftet/

Jeg blev i efteråret 2008 konstateret med lavt stofskifte.
Jeg vil på disse sider beskrive, hvordan det har påvirket mig og min hverdag.

Den viden som er samlet er, er indsamlet af mig og andre i samme situation. Men ingen af os er læger. Det som står her, skal ikke nødvendigvis tages som den evige sandhed. Og hvad end der står her bør det altid udføres sammen med en læge og under løbende kontrol med blodprøver.

Michael fortæller sin historie i bogen, Få livet tilbage..

pinahttp://www.pinasunivers.blogspot.dk/

Jeg ønsker, ved hjælp af denne stofskifte blog at være med til at skubbe til balancen, mellem interessen for henholdsvis blodprøveværdier og bivirkninger. Jeg vil arbejde for at vække interessen og nysgerrigheden hos Læger og Endokrinologer, for stofskifte syges symptomer og bivirkninger, som påvirker det enkelte menneske, i en grad der kan føre til invaliditet, zoombieagtig adfærd, ensomhed, indtørrethed, angst, usikkerhed, skilsmisse og andre sørgelige ting…..

carinahttp://stofskifteygdomme.blogspot.dk/

jeg er en kvinde på 45 år, som lider af immunsygdommen Hashimotos  – den fører til lavt stofskifte der i lang tid har været et gråt område i hele skandinavien  – derfor  vil jeg prøve at hjælpe jer derude  med den hjælp vi ikke får.

.

stofskiftesupport
http://www.stofskiftesupport.dk/

Vi er i gang med at oprette en hjemmeside, der henvender sig til de mange mennesker, som går rundt med en stofskiftesygdom. Fokus vil være lagt på alle de varianter af stofskiftesygdomme, man kan lide af – og ikke kun på en enkelt type.
Initiativet til at starte denne hjemmeside kom efter en debat i en stofskifte/patientgruppe på Facebook, hvor mange har delt både gode og dårlige oplevelser omkring deres møde med det danske sundhedsvæsen, – desværre kunne langt de fleste berette om dårlige oplevelser. Folk beretter gang på gang, at de løber panden mod en mur og ikke bliver taget alvorligt.

about  com Den amerikanske “patient-advokat Mary Shomon

sttmStop the thyroid madness

2 comments

  • hvem kan hjælpe har det skidt mine prøver mange ligger normale men i lave ende

    • Gitte, da jeg var allermest syg, lå mine “tal” også i referenceområdet – ca. i midten. I dag, hvor jeg er velbehandlet ligger mine stofskiftetal stadig normale – de ligger bare i den øvre tredjedel af referenceværdierne.
      Prøv at læse kapitel 7 i min bog, og tal med lægen om, at du gerne vil prøve at ligge et andet sted inden for referenceområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.


*