Endnu en præsidentkandidat med lavt stofskifte

Bernie Sanders, amerikansk præsidentkandidat, er vild med Danmark, og så har han lavt stofskifte. Den 74-årige mand er i behandling med Levothyroxine – et præparat, som minder om Eltroxin.

Lavt stofskifte er meget udbredt, og sygdommen er hyppigere, jo ældre man bliver. Men selvom de amerikanske præsidentkandidater er oppe i årerene, er det da alligevel bemærkelsesværdigt, at to af Demokraternes kandidater begge har lavt stofskifte.

Den ene er Hillary Clinton, og den anden er Bernie Sanders.
Hillary Clinton er i behandling med Thyroid.  Læs artikel om Hillary Clinton her.

For et par dage siden offentliggjorde Bernie Sanders sine helbredsoplysninger (se dem her). I et brev skriver hans læge, at han generelt har det godt, og at han dagligt tager bl.a. tager medicin, Levothyroxin, for lavt stofskifte.

To præsidentkandidater med lavt stofskifte?

Det beviser i hvert fald, at man godt kan være velfungerende og skarp i hjernen, selvom man er i behandling for lavt stofskifte.

Det vigtige er, at man får den type af medicin, man trives bedst på.

 

 

– Danskerne har meget at være stolte af. Her i landet forstår man ikke til fulde, hvad I har opnået, når det gælder høj livskvalitet, meget høj levestandard for personer i arbejde, for jeres børn og jeres ældre, siger Bernie Sanders til DR.

Og han sluttede et interview med DR af med at sige, at hvis det glipper ved præsidentvalget – så flytter han til Danmark. Pressefoto.

bernie-sanders-portrait-01

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.


*