Til jer der var med til foredrag

fra-foredrag
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Her er som lovet oversigten over nogle af de symptomer, som kan følge med lavt stofskifte. Der var en del af jer, der var med til foredrag i Holbæk og på Livsstilshøjskolen, der gerne ville have han kopi af denne side. Her kommer den. fra-foredrag

 

Tak fordi I kom til mit foredrag. Jeg er altid både glad og trist over, at så mange deltager. Jeg er glad for, at I har lyst til at høre, hvad jeg har at sige. Og det er dejligt, hvis I kan blive inspireret af det, jeg fortæller.

Men jeg er ked af, at der er behov for at holde foredrag om en sygdom, der er så almindelig. Det siger noget om, at der er mange, der ikke får en behandling, der gør, at de slipper for symptomer.

 

Bedste hilsner fra
Helle

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*